Home Belgisch SEA (PEOPLES) – Party Snacks (Eigen beheer)

SEA (PEOPLES) – Party Snacks (Eigen beheer)

by Bart Verlent

Het Brusselse Sea (Peoples) maakt al een aantal jaren lo-fi pop waar je gewoon instant gelukkig van wordt. Dit vijftal gelooft niet in zware bombastische songs maar het lijkt alsof ze in een bad gevallen zijn met happy pills.

© Tim Paternoster

Binnenkort verschijnt hun derde ep The Destruction Of Love Defenses waar deze Party Snacks de eerste single uit is. We mogen de song interpreteren zoals we willen maar we krijgen er nog de voetnoot bij: de groenten werden later gebruikt voor een pizza, die blijkbaar enorm lekker was. God mag weten wat we met die informatie moeten doen maar de song (net als die voetnoot) tovert een glimlach op ons gezicht.

Het nummer begint als een simpele lo-fi song maar dan komt dat catchy refrein met de leuke trompetpartij van Mo Franken en dan zijn we volledig mee.

Fijn dat er nog zo’n band bestaat als Sea (Peoples) met een overdosis optimisme. Laat dat corona-virus maar komen, Sea (Peoples) lacht dat wel weg.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More