Home Singles SAM DE NEF & CAMILLE CAMILLE – Write It All Down (Live At The Mortselarij) (Unday Records)

SAM DE NEF & CAMILLE CAMILLE – Write It All Down (Live At The Mortselarij) (Unday Records)

by Bart Verlent

Na de prachtige ep Waving van Sam de Nef en Camille Camille blijft het duo verder samenwerken, iets dat we alleen maar kunnen toejuichen want deze twee toppers vullen elkaar prachtig aan. Sam en Camille blikten, samen met de band, een vierdelige DIY live sessie in in de huiselijke sfeer van De Mortselarij, de homestudio van Sam en drummer Denis waar ook Waving is opgenomen. Tijdens die sessie brachten ze twee liedjes die niet op de ep staan, maar wel al live werden gespeeld, en twee die wel op de ep terug te vinden zijn.

© Sam de Nef & Camille Camille

Write It All Down is een nieuw nummer en de eerste teaser van de sessie. Het is een pakkende track met een ingetogen americana vibe die in de lijn ligt van Adrianne Lenkers Big Thief. Ook hier zorgt de samenzang tussen Camille en Sam voor een magisch randje en krijgen we spontaan bijna vier minuten kippenvel.

Deze zomer en najaar kan je Sam de Nef en Camille Camille nog aan het werk zien en deze wondermooie track live meemaken op:

23/07 – Schipgatsessies Koksijde 
02/08 – M-idzomer, Leuven 
26/08 – OLT Antwerpen 
19/10 – Café Café, Hasselt 
26/10 – Nachtwacht Tielt 
09/11 – CC Lokeren, Lokeren 
12/11 – 30 cc, Leuven 
14/11 – Concertzaak, Mechelen 
15/11 – De Warande, Turnhout 
16/11- CC Zottegem, Zottegem 
19/12 – De Braembib, Schoten 

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More