Home Singles RÖYKSOPP FR. ALISON GOLDFRAPP – Impossible

RÖYKSOPP FR. ALISON GOLDFRAPP – Impossible

by Bart Verlent

Op 1 januari bracht Röyksopp de kortfilm (Nothing But) Ashes uit, het was de voorbode van het nieuwe album Profound Mysteries dat op 29 april het licht zal zien. Twee weken later kregen we nog een voorproefje van het album met nog een instrumentaal pareltje The Ladder.

© Röyksopp

Op de derde single uit het nieuwe album krijgen we voor het eerst ook een gastzangeres te horen en dat is niemand minder dan Alison Goldfrapp. Het zweverige van de eerste twee nummers past dan ook perfect bij Goldfrapps stem. Track nummer drie is dan ook opnieuw een dromerig pareltje. Als je niet beter zou weten zou deze track eigenlijk gewoon afkomstig kunnen zijn van een nieuw Goldfrapp album. Sombere beats vullen zweverige soundscapes plus een flinke dosis electro aan.

De combinatie van Röyskopp en Goldfrapp is een match made in heaven. Blijkbaar voelen ze elkaar perfect aan met als resultaat een hele straffe song. Hopelijk is dit niet het enige nummer dat Goldfrapp mag inzingen op het nieuw album van het Noorse duo.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More