Home Singles ROSÉ – Shelter

ROSÉ – Shelter

by Bart Verlent

Nadat Laura Huysmans jaren lang artiesten begeleidde als achtergrondzangeres is ze dit jaar uit de schaduw getreden en brengt ze haar eigen muziek uit onder de naam Rosé. Op haar debuutsingle Fours kregen we aanstekelijke soul met een retro randje, terwijl ze met de opvolger The Dreamhouse poppy uit de hoek kwam. Voor single nummer drie heeft ze het weer over een andere boeg gegooid.

© Rosé

Voor Shelter werkte Rosé samen met Andrew Claes van STUFF. en Eternal Sun. Op deze single komt Huysmans met een triphop geluid uit begin jaren 90, dat aanleunt bij Massive Attack. Het is een intens sfeervol nummer waarop de zangeres heel sensueel uit de hoek komt.

Het is moeilijk om te zeggen welk genre Rosé het best ligt want blijkbaar kan ze enorm veel aan. Misschien zijn deze eerste singles vooral een zoektocht naar een eigen geluid maar net zoals de voorgaande nummers is ook dit weer een ijzersterk schijf.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More