Home Singles ROSCOE – All I Do (PIAS)

ROSCOE – All I Do (PIAS)

by Bart Verlent

In Vlaanderen is Roscoe zo goed als onbekend, toch maakt deze vijfkoppige band al aanstekelijk indiepop sinds 2009. Zanger en gitarist Pierre Dumoulin is misschien bekender als de schrijver van het nummer City Lights, waarmee Blanche in 2017 deelnam aan het Eurovisie Songfestival. In 2012 verscheen het debuutalbum Cracks van deze Luikse band en vorige week verscheen album nummer drie Folds waar deze All I Do de derde single uit is.

All I Do roept associaties op met het donkere van Balthazar en het dromerige van SYML. Pierre’s zangstijl is vrij somber en ingetogen terwijl de muziek een lichter tegenwicht geeft, wat alles mooi in balans brengt.

Voor Roscoe vat All I Do de muzikale wereld van de band perfect samen. Het is dan ook een perfecte popsong waar eigenlijk niks op aan te merken is. Het avontuurlijke Bon Iver-gevoel dat we bij hun vorige composities hadden, is op deze single niet te vinden, maar dat is een detail.

Op 24 maart staat Rosoe in de Brusselse Botanique.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More