Home Singles ROSA BUTSI – Magenta (Polymoon)

ROSA BUTSI – Magenta (Polymoon)

by Bart Verlent

Rosa Butsi bracht in 2020 de prachtige debuutep Circle One uit nadat de band één van de winnaars was van de Sound Track muziekwedstrijd. Het recept met de wondermooie stem en het prachtige gitaarspel van Roos Denayer en de geweldige ritmesectie met Trui Amerlinck op bas en Jordi Geuens, zorgt telkens weer voor magische composities. Helaas was het een tijdje stil rond dit trio omdat Roos Douglas Firs vervoegde om het album Heart Of A Mother live te brengen.

© Rosa Butsi

Nu is Rosa Butsi er terug met nieuw werk. In september kregen we de prachtige pianoballade Marigold en nu is er dus Magenta. Het nummer gaat over hoe een kind grote obstakels tegenkomt en deze op haar eigen manier overwint. Het is een typische warme Rosa Butsi compositie waarin de muzikanten elkaar perfect aanvullen.

De nummers van Denayer zijn van zo’n hoog niveau dat ze dicht in de buurt komen van Rickie Lee Jones en Joni Mitchell.

Magenta heeft een vrolijke vibe die zeker kunnen gebruiken in deze koude, herfstige dagen. Hopelijk komt het debuutalbum van dit talentrijke trio er nu snel.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More