Home Belgisch ROOFTOP J. – Reflection (Wazana Records)

ROOFTOP J. – Reflection (Wazana Records)

by Pieter Walcarius

Jari Marain kennen we beter onder zijn alias Rooftop J. De bruggeling profileert zich als een onafhankelijke artiest en brengt singles uit aan de lopende band. Als we goed kunnen tellen is het zijn twintigste single die hij voornamelijk uitbrengt met zijn compagnon de route producer Yung Offender.

In het verleden mochten we dus al meerdere malen kennismaken met deze jonge heren die voor verfrissende hiphop zorgen. Denk aan Mac Miller en J. Cole en je weet meteen dat deze artiesten belangrijke invloeden zijn voor Rooftop J.

Dat is ook te horen in zijn nieuwste single Reflection. Het nummer voelt aan als een rauwe old school hiphoptrack zowel instrumentaal als de gezongen tekst. Reflection is een nummer waarin de Bruggeling heel eerlijk is met zichzelf. Hij is dankbaar voor alles wat op z’n pad komt en is gelukkig met wie hij momenteel is. Met deze single geeft Rooftop J een opmerkelijke inkijk in zijn persoonlijke leven.

Wie de Brugse Mac Miller aan het werk wil zien moet zondag 10 oktober naar het Cactus Muziekcentrum in Brugge waar hij in de voorronde staat van Sound Track.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More