Home Singles ROMANIE – Cannot Have It All

ROMANIE – Cannot Have It All

by Bart Verlent

Afgelopen zomer was de uit West-Vlaanderen afkomstige Romanie Assez nog even in ons land voor een paar solo-shows maar ondertussen zit ze al een tijdje terug in haar nieuwe thuisland Australië. Als Romainie brengt deze singer-songwriter warme songs waar we invloeden in horen van Phoebe Bridgers, Big Thief, Alvvays tot Middle Kids.

© Darcy Conlan

Het is nog een maandje wachten op haar debuutplaat Are We There Yet? maar Assez lost nog een single om dat wachten te verzachten.

Cannot Have It All is een ode aan de chaos van het leven en is wederom een zalige track waarin Romanies breekbare stem schittert. Het is een mooi luisterliedje waarin we veel invloeden horen van landgenote Julia Jacklin door de ingetogen arrangementen en de kwetsbaarheid waarop Assez zingt.

Romanie kan misschien niet alles krijgen maar met de nummers die ze de wereld instuurt kan ze zeker een mooie carrière tegemoet zien.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More