Home Belgisch ROBERT. – Cell (Eigen Beheer)

ROBERT. – Cell (Eigen Beheer)

by Hans Verhoeven

Nu hebben we in ons leven wel wat Roberts gekend. Ze dronken te veel op begrafenissen en trouwfeesten. Maar ze leefden wel. Tot ze doodgingen.

Dit is dan weer een andere Robert. en die is niet dood. Het is namelijk een groep, ze komen uit het westen van dit alles en ze maken lawaai dat er mag zijn en Robert. mag er zijn want ze zijn er nu eenmaal en ze zijn klaar voor jullie.

@ Robert.

Cell is hun tweede single. Zelf zeggen ze daarover dat, ja wat, wat zeggen ze daarover? Ze hebben niks te maken met andere bandjes uit heden en verleden en maak geen vergelijkingen met bandjes uit heden en verleden of wij maken die over jouw verleden.

Wat kunnen we hierover schrijven? Dat dit hard is, een stamp in het strottenhoofd, en net aan dat orgaan moet zanger Robin Lantsoght nog wat werken. Het is geen kritiek, het is een vaststelling. Want hij mag rauwer klinken, keelpastilles bij de hand. Whisky en sigaretten. Ook bij de hand.

Nog eens: geen kritiek. Want hier kan je enkel van houden. En naar hen gaan kijken. Op 28 juli in het Aalterse KLJ, bijvoorbeeld. We kunnen enkel hopen op meer.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More