Home Singles RIIVER BRUKES – When Tomorrow Comes (Epitronic)

RIIVER BRUKES – When Tomorrow Comes (Epitronic)

by Ann Cnockaert

Geboren en getogen in Schotland, heeft Riiver Brukes al van jongs af aan een passie voor jazz, blues en soul. Uit haar nieuwe album Reformed Soul krijgen we de single When Tomorrow Comes.

When Tomorrow Comes is een prachtige ballad (Brukes/Segreti) over het verstrijken van de tijd, de onzekerheid van morgen en het belang van liefde, en herinneringen in het helpen van ieder van ons om door het leven te navigeren.

Inspiratie voor het nummer vond Brikes bij een ouder echtpaar dat door haar plaatselijke dorp liep. Ze probeerden wanhopig elkaars hand vast te houden terwijl de oude vrouw worstelde om de frêle man in zijn rolstoel te duwen. Duidelijk niet in staat of bereid om elkaar uit het oog te verliezen, zelfs niet voor een moment. Het was misschien wel het mooiste en tegelijkertijd het meest trieste om mee te maken: onzekerheid, liefde, kwetsbaarheid en kostbare tijd, alles samengebracht in een paar korte seconden.

Reformed Soul, Brukes’ nieuwe album is beschikbaar via Epitronic en de gebruikelijke streaming platformen.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More