Home Belgisch RIAN SNOEKS – Gevoelloos (Goeie Jongens)

RIAN SNOEKS – Gevoelloos (Goeie Jongens)

by Felix Sandon

Onheilspellende klanken die uit een western afkomstig lijken… Meteen is onze aandacht getrokken voor Gevoelloos. Rian Snoeks komt echter niet uit het Wilde Westen, maar uit Limburg. Voor onze lezers is deze rapper al lang geen onbekende meer. Rian verscheen op onze radar door zijn overwinning bij Sound Track en een finaleplaats in De Nieuwe Lichting. Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft hij dus al een mooi parcours afgelegd. Met Gevoelloos brengt hij nu voor het eerst een single uit op het label van collectief Goeie Jongens.

Succes komt niet vanzelf, zeker niet in een tijd waarin optredens een verre droom lijken. “Sterk in m’n schoenen maar dat moet zo”, vertrouwt Rian ons toe. “De weg verliezen is deel van de zoektocht.” Het nummer gaat over hoe hij moet knokken om te doen wat hij graag doet: rappen en teksten schrijven die uit het leven gegrepen zijn. Heel serieus allemaal, waardoor we soms snakken naar een tikkeltje zelfrelativering. Maar Rians woordenstroom en oprechtheid maken ons nieuwsgierig naar wat hij nog meer in zijn mars heeft.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More