Home Singles PATCHES – Road To Ruin (Eigen Beheer)

PATCHES – Road To Ruin (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Eind vorig jaar brachten Lotte Lauwers en haar kompaan Aram Santy de straffe debuutep Hot Enough uit onder de naam Patches. Op deze ep staan zes klassevolle electro tracks waarop Lauwers haar sublieme sensuele stem mooi etaleert. Vandaag kondigt Patches hun tweede ep Silver Foxes aan en krijgen we het nieuws dat in 2022 het debuutalbum zal verschijnen.

© Patches

Maar eerst dus de tweede Patches-ep Silver Foxes die na de zomer verschijnt en waar deze Road To Ruin de voorloper van is. Het nummer gaat over de sprankelende spanning tussen twee mensen, die totaal niet weten of de weg die ze volgen naar de ondergang leidt of naar een fijne roadtrip.

Op deze voorloper van de ep horen we een andere Patches dan op de debuutep. Het klinkt veel subtieler, dromeriger en Lotte haar manier van zingen is ook anders. Muzikaal is het nog steeds al electro dat de klok slaat maar we krijgen ook zweverige gitaarklanken, die wel iets weg hebben van Cocteau Twins, die het nummer meer kleur geven.

Hoe weg we ook waren van de debuutep van Patches, op deze zweverige Road To Ruin pakt het duo ons nog meer in. Deze track klinkt intenser dan de songs op de eerste ep. Met zo’n knappe single verwachten we heel veel van de nieuw ep.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More