Home Singles RIAN SNOEKS – Cool Kids

RIAN SNOEKS – Cool Kids

by Ann Cnockaert

De Limburgse rapper Rian Snoeks won Sound Track, werd finalist van De Nieuwe Lichting 2020 en is tevens lid van rapcollectief Goeie Jongens. De nieuwe single Cool Kids maakte hij voor een campagne rond groepsdruk, in samenwerking met het Overleg Jongerenwelzijn.

Groepsdruk is iets waar veel jongeren mee worstelen. Met Cool Kids wil Rian jonge mensen ervan verzekeren dat het oké is om zichzelf te zijn. Hij wil hen ook duidelijk maken dat ze voor niemand moeten veranderen, en voor zichzelf moeten opkomen.

Het nummer werd beluisterd en besproken in de Peltse en Hamont-Achelse secundaire scholen. Het doel van deze gesprekken was om jongeren mentaal weerbaarder te maken en hen duidelijk te maken dat ze er niet alleen voor staan.

Dat muziek een medicijn kan zijn wordt hier nogmaals aangetoond. Wanneer een 17-jarige rapper een constructieve boodschap deelt, dan kunnen we dat alleen maar toejuichen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More