Home Singles RHEA – Creeping Through My Head (PIAS)

RHEA – Creeping Through My Head (PIAS)

by Ann Cnockaert

RHEA zet zijn opmars voort met opwindend nieuws voor de fans. Eerder kondigde de band een langverwachte Europese tournee aan, en nu verrassen ze hun toegewijde luisteraars met de release van een gloednieuwe single Creeping Through My Head.

Creeping Through My Head biedt een frisse interpretatie van het herkenbare geluid van RHEA. Terwijl de band vasthoudt aan de krachtige riff waar ze bekend om staan, introduceren ze tegelijkertijd nieuwe elementen die het nummer verrijken. De track verkent boeiende groovy effecten, met de toevoeging van funky vibes, meeslepende baslijnen, betoverende klanken van het Hammond-orgel en expressief gebruik van wah-wah-pedalen.

Een opmerkelijke toevoeging is de frisse klank van de vrouwelijke vocalen van Lani Peligrini, die het nummer een extra boost geven. De opname van Creeping Through My Head vond plaats in Number Nine Studios in Gent, onder leiding van de gerenommeerde producer David Bottrill (bekend van zijn werk met Tool, Placebo, en Smashing Pumpkins).

Geïnspireerd door de uitdagingen en ervaringen van de afgelopen jaren, luiden ze nu een nieuw tijdperk in met Creeping Through My Head een nummer dat niet alleen hun muzikale veelzijdigheid, maar ook hun veerkracht als band weerspiegelt.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More