Home Singles REINES – (I Wanna) Get out (Eigen Beheer)

REINES – (I Wanna) Get out (Eigen Beheer)

by Björn Comhaire

Ze ontsnapten naar eigen zeggen uit het conservatorium, de vrijheid tegemoet. “Ze” dat zijn de Gentse Loïc Van Weyenberg en Lissa Staepels.

Al enkele jaren noemen ze zich Reines en we leerden hen kennen tijdens de Oost-Vlaamse voorrondes van Sound Track in 2021 met de erg aanstekelijk single Daisy. Samen met Jasper Boeur, Simon Zweers en Andreas Duchi maken ze herkenbare powerpop met een opwindende en vrolijke vibe.

Hun nieuwe single (I Wanna) Get Out klinkt erg internationaal. De uitstekende productie en weidse en uplifting sfeer sleuren de zomer moeiteloos halverwege de herfst in, waarvoor dank!

Centraal staat de mooie, zachte en herkenbare stem van Staepels maar held van de dag is toch het geweldige basspel van Faust De Vogelaere die het nummer net die extra kick geeft waardoor het zich een eind verheft boven de mediaan van wat tegenwoordig kwaliteitspop heet.

Wij zijn helemaal mee, nu jij nog!

FACEBOOK / INSTAGRAM / VI.BE

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More