Home Singles RED SEBASTIAN/TIME TO TALK/LEWKA – Keep Going Back To You

RED SEBASTIAN/TIME TO TALK/LEWKA – Keep Going Back To You

by Bart Verlent

De Oostendse singer-songwriter Seppe Herreman maakt onder zijn muzikale alter-ego Red Sebastian elektronische popsongs met een soulful tintje. Dit najaar pakt hij uit met zijn debuutalbum waar we al de straffe tracks Embrace Me en Fading Away uit te horen kregen. De nieuwe single Keep Going Back To You staat echter volledig los van dat album en kwam tot stand tijdens een schrijfsessie.

© Time To Talk/Lewka/Red Sebastian

Samen met de Nederlandse producers Tjeerd Van Oord en Robin Akollo (Time To Talk) en Luka Hage (Lewka) was Herreman wat aan het jammen op instrumentale stukjes en voor ze het wisten hadden ze dit nummer bij elkaar geschreven.

Het nummer gaat over een stukgelopen relatie. Je weet goed genoeg dat je beter wegblijft van de ander, maar het kan je er niet van weerhouden dat je iedere keer terugkeert.

Muzikaal klinkt het totaal anders dat wat Red Sebastian zelf maakt. Ook al gaat dit nummer over een moeilijke periode van de Oostendenaar, toch klinkt het allemaal heel vrolijk en zorgeloos. Een zomerse dancetrack met stevige beats die niet zou misstaan op een stevig Ibiza-feestje.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More