Home Belgisch RARI – Ego Death

RARI – Ego Death

by Ann Cnockaert

RARI is het soloproject van de Brusselse producer Raphaël Jomaux. Rari bracht onlangs zijn ep Dissolve uit, inclusief het nummer Ego Death. De bijbehorende videoclip is zo indrukwekkend dat we er gewoonweg niet aan konden weerstaan om deze met jullie te delen.

Ego Death roept beelden op van eenzaamheid en elektronische klanklandschappen vermengd met een krachtige EBM-toets. Deze combinatie creëert een meeslepende sfeer die de weg vrijmaakt voor het emotionele hoogtepunt van het nummer.

Volgens regisseur Alex Dossogne wilde hij deze eenzaamheid symboliseren door een centraal personage te gebruiken dat voor iedereen herkenbaar is, en dat op zoek is naar bevrijding. De video toont zijn innerlijke strijd om vooruit te komen ondanks de pijn en de ruwheid van teleurstellingen. Het complete visuele verhaal brengt de boodschap van het nummer tot leven en nodigt de kijkers uit om zich te verdiepen in emotionele diepten en hun eigen interne gevechten aan te gaan.

Zeer straffe clip! Beluister zeker ook eens de ep.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More