Home Singles RARE AKUMA – Wabbajack (V2 Records)

RARE AKUMA – Wabbajack (V2 Records)

by Bart Verlent

Shyheim Newell, beter bekend als Rare Akuma, is een bezige bij. Deze jonge Antwerpse rapper/producer maakte nummers voor Zwangere Guy en het Amerikaanse hiphop duo Suicideboys, organiseert het Hellraiser festival waar hij Antwerps hiphop talent in de schijnwerpers zet en daarnaast schrijft hij ook nog nummers voor zichzelf.

© Rare Akuma

Volgend jaar verschijnt het album Dirtytwominus waarvan Wabbajack het eerste voorproefje is. Hij schreef het heel persoonlijke nummer jaren geleden. De track gaat over Akuma’s problemen met communicatie met andere mensen. Hij rapt over zijn negatieve zelfbeeld, Antwerpen en de mensen waar hij mee optrekt uit de stad.

Wabbajack is een typische Rare Akuma track met stevige beats en een heel donkere vibe waar Newell zijn harde woorden op knalt. Van deze kerel verwachten we geen vrolijke hiphop, maar deze single is toch wel beenhard. Wat een intense track!

Rare Akuma kan je live aan het werk zien op 25 september in het Brusselse Café Central en op 9 oktober op het derde Hellraiser Festival in de Antwerpse Trix. Op 31 oktober staat hij in de Botanique in Brussel.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More