Home nieuws KRANKk stelt nieuwe liveshow voor in de Singel

KRANKk stelt nieuwe liveshow voor in de Singel

by Bart Verlent

Op 27 augustus gaat de nieuwe liveshow Reset van KRANKk in premiere in de Singel in Antwerpen. De Antwerpse band werkt voor deze voorstelling samen met dansers van Platform-K, choreograaf Rabbi Kinkela en Youniss Ahamad die voor het visuele zorgt. Het is een meeslepende liveshow geworden waarin bestaande en nieuwe nummers worden gebracht met twee gastvocalisten (AMOS en David Ngyah van Blackwave).

© KRANKk

Reset is een verhaal over isolement, individualisme en het zoeken naar verbinding. De voorstelling is opgebouwd rond het idee van inclusie, met extra aandacht voor mensen met een lichamelijke beperking. Het draait om het ervaren van muziek op zowel auditief, olfactorisch als tactiel niveau.

De voorstelling was al eerder te zien op Podium 19 en Canvas maar nu is het tijd voor het “echte” live werk. Je kan de voorstelling na de première ook gaan bekijken op 13 oktober op het Gentse Videodroom festival.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More