Home Singles PURRS – Serotonin (A Tant Rêver Du Roi)

PURRS – Serotonin (A Tant Rêver Du Roi)

by Bart Verlent

In 2015 debuteerde het Franse PURRS met een naamloze ep met daarop scherpe indierock met een postpunkvibe en een zanger zonder Frans accent! Dat is niet zo verwonderlijk want zanger Elliot Selwood woonde jaren in de UK; hij ging studeren over het kanaal en is er blijven hangen. In 2021 verscheen hun tweede ep Rhythm + Ethics waarop het viertal voluit koos voor snedige postrock. Die weg willen ze vervolgen op hun debuutplaat die in februari 2024 zal verschijnen.

© PURRS

Serotonin is de eerste single uit die nieuwe plaat. De band komt er heel furieus uit de hoek. Selwood schreeuwt zijn tekst uit alsof hij is bezeten door Jaz Coleman (Killing Joke) en de jonge John Lydon. De gitaren hakken er nog steviger in en de ritmesectie beukt de boel open. Dit komt binnen als een stevige ontploffing.

PURRS legt met deze single de lat voor het album enorm hoog. Wij hopen dan ook dat die plaat vol energiebommen zal staan als deze Serotonin.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More