Home Singles PUNTJUDITH – Sabotage (Eigen Beheer)

PUNTJUDITH – Sabotage (Eigen Beheer)

by Hans Vermeulen

Judith Rijsenbrij studeerde dit jaar af aan de popafdeling van het conservatorium van Amsterdam. De talentvolle blondine werkte samen met de Filmacademie maar kon de geplande projecten wegens covid-19 niet doordrukken. Wat wel zal volgen is een ep in 2021, middels een vierluik, waarvan het eerste deel vorige maand al uitkwam. Debuutsingle Sabotage komt meteen keihard binnen. Teksten om U tegen te zeggen en een hyperkinetische, pulserende electrosound.

photo (c) Lotte Dale

Judith trekt zich met haar muzikanten vaak terug in het oude huis van haar grootouders in de Ardennen. Daar heerst geen chaos, daar verdwaal je alleen maar in de bossen, en dat doet ze ook in haar gedachten. Getuige hiervan de knotsgekke maar meesterlijke videoclip.

Judith vond ook het woord “saboteuren” uit als werkwoord, ze spreekt haar saboteurs aan en wil dansen tot de volgende ochtend en morgen een ander zijn. Misschien toch maar even de rode zones in de gaten houden Judith.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More