Home Singles PUNTJUDITH – Missen (Eigen Beheer)

PUNTJUDITH – Missen (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

In maart verschijnt de debuutep Snelweg van Judith Rijsenbrij, beter bekend onder het pseudoniem Puntjudith. We kregen al twee singles, Sabotage en Lichter, waarin de Amsterdamse speelt met pulserende bassen, heavy beats en melancholische teksten. Ze heeft een origineel eigen geluid en een eigen manier van zingen, op haar eigen coole manier plaatst ze woorden op straffe songs.

(c) Puntjudith

Missen is de derde single uit de te verschijnen ep en zweeft tussen dagelijkse realiteit en een surreële droom vol verlangen. In deze track kruipt ze onder je huid, terwijl ze zich afvraagt waar ze nou eigenlijk naar opzoek is. Puntjudith nam deze song op met producer Wannes Notenbaert (Collective Consciene, Meis) en drummer Adriaan Stoop, ver weg van de dagelijkse chaos in een afgelegen vuurtorenhuis.

Het nummer komt traag en sensueel op gang terwijl Puntjudiths woorden eruit stromen. Na het refrein komen de beats en de bassen er stilletjes aan bij. Het nummer vouwt dan volledig open en zo krijgen we een straffe track die echt heel diep onder de huid kruipt.

Binnenkort kan je Puntjudith live aan het werk zien op 22 mei in de Antwerpse Zappa, wij hopen alvast dat dit kan plaatsvinden.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More