Home Belgisch PSYCHONAUT – All Your Gods Have Gone (Pelagic Records)

PSYCHONAUT – All Your Gods Have Gone (Pelagic Records)

by Liesbet Willems

Eén van de kortste en zwaarste nummers dat ze ooit hebben geschreven volgens Psychonaut. Zo kondigen ze All Your Gods Have Gone aan, de derde single van het op 28 oktober uitkomende album Violate Consensus Reality.

We horen heel veel woede en ook wel wanhoop. Zo woedend hoorden we zanger Stefan De Graef nog nooit. Het schrijven van de tekst van dit nummer was voor hen heel zuiverend en helend. Af en toe eens toegeven aan je woede mag. De gitaarlijnen zijn dan ook veel zwaarder en heviger.

Ook de bijhorende video, gemaakt door Eric Lempens, toont die woede. De animatievideo is ‘a piece of art’! Het toont echt waarover het nummer gaat. Fuck the system! Vertrouw op jezelf.

© Gert Stockmans

Hun album releaseshow in de AB op 4 november is volledig uitverkocht maar je kan hen nog gaan bekijken op het Samhain festival (29/10 en 30/10/2022, Muziekodroom Hasselt) samen met The Ocean, Cobra The Impaler, Zeal & Ardor, Wiegedood,… Op 6 mei 2023 keren ze terug naar Headbangers Ball’s Fest in Izegem.

FACEBOOK / INSTAGRAM / YOUTUBE

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More