Home Belgisch PSY’AVIAH FT. KYOKO BAERTSOEN – Plan B.

PSY’AVIAH FT. KYOKO BAERTSOEN – Plan B.

by Didier Becu

Eerlijk gezegd (we houden niet van leugenaars) hebben we nooit begrepen waarom de muziek van Psy’aviah steevast met de wave- en gothicscène wordt gelinkt. Misschien heeft het iets te maken met het feit dat de meeste releases van Yves Schelpe (de man achter dit éénmansproject) uitgebracht zijn op Alfa Matrix, of wie weet ligt het aan zijn zwarte plunje, wie zal het zeggen…

Voor ons stond Psy’aviah eigenlijk altijd garant voor hemelse pop die niet vies is van de hitparade, maar daar waarschijnlijk jammer genoeg nooit zal geraken. Zegt natuurlijk meer over die hitparade dan over Psy’aviah.

De nieuwste single (met een opmerkelijke video van David Ignacio) is er opnieuw eentje met Kyoko Baertsoen, die betrokken was bij Hooverphonic in de begindagen en natuurlijk ook Lunascape.

Een single die werd uitgetrokken uit het onlangs verschenen Lightflare-album. Schitterende 3 minuten-popsong en verslavend. Drie keer luisteren en je bent verkocht, als het niet van de eerste keer is!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More