Home Singles PSY’AVIAH FEAT. OLIVIYA NICOLE – Sunbird (Alfa Matrix)

PSY’AVIAH FEAT. OLIVIYA NICOLE – Sunbird (Alfa Matrix)

by Bart Verlent

Van Yves Schelpe, beter bekend als Psy’Aviah, zijn we gewoon dat hij met verschillende zangeressen samenwerkt. Hij is ook niet bang om die vocalisten in het buitenland te gaan zoeken. Dat is ook het geval op Sunbird waarvoor hij de medewerking kreeg van de Engelse finaliste van The Voice: Oliviya Nicole.

© Psy’Aviah

Sunbird is de tweede single uit het te verschijnen nieuwe album Bittersweet, waarop een mix van pop en electro zal staan. Met de nieuwe single levert Schelpe een zweverige track af met een zalige triphopvibe. Nicole’s stem doet een beetje denken aan Morcheeba-zangeres Skye Edwards dus is het een volledig triphoppakketje.

Van Psy’Aviah weten we dat het project kwaliteitsproducten aflevert en dat is zeker ook het geval met deze Sunbird. Zoals gewoonlijk liet Schelpe het nummer remixen door diverse artiesten en die kan je allemaal terugvinden op zijn Bandcamp pagina.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More