Home Singles PORTLAND – Ally Ally (PIAS)

PORTLAND – Ally Ally (PIAS)

by Pieter Walcarius

Portland de band die al een paar jaar potten breekt in ons belgenland en ver daarbuiten komt op de proppen met een nieuwe single Ally Ally. Nu nieuw precies, velen kennen deze song want het staat op hun debuutalbum Your Colours Will Stain. Ally Ally is wel gekend door de fans en wordt ook wel beschouwd als een favoriet nummer live.

Artwork © Hanne Liekens

Toch werd het nummer onder handen genomen door producer Tim Bran (London Grammar, Rae Morris,…) Het nummer werd volledig gestript, terug opgebouwd en gefinetuned tot een ultieme popsong. Dit is ook te horen, het nummer is iets korter en komt doortastender over. De mooie stemmen van Jente en Sarah nemen je nog altijd mee op deze dromerige trip en geven het nummer de klasse die het verdiend. Op zoek naar de ultieme finesse van een song, dit bewijst dat dit een topband is die vernieuwing bracht en zal brengen in de toekomst.

Ally Ally is ook voorzien van een mini- docu clip bestaande uit beeldmateriaal van de afgelopen twee jaar. We zien beelden van repetities, optredens, on the road,… Kortom beelden van vriendschap en verbondenheid, beelden van het leven en hoe er met volle teugen van genieten. Mooi om dit alles te zien.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More