Home Belgisch PONYKAMP – The Farm (Belly Button Records)

PONYKAMP – The Farm (Belly Button Records)

by Didier Becu

Je wil de deur met een knal opengooien en de straat oplopen en net zoals Julie Andrews dat doet in de tenenkrullende openingscene van The Sound Of Music de wereld toeschreeuwen dat je je gelukkig voelt? In je dromen, maar gelukkig hebben we er wel de muziekjes voor zodat je het voorlopig in de huiskamer kan doen. Leveranciers van dienst: het Gentse trio Ponykamp.

(c) Hans Vermeulen

De naam van de band spreekt boekdelen. Een tikkeltje naïef zoals dat heet, maar vooral onweerstaanbaar. Het gaat zeer vlug, want na het fantastische punky Girls Bike krijgen we nu de tweede teaser uit We Get Along, het debuutalbum dat op 21 april op Belly Button Records verschijnt.

Dimitri De Backer, Robin Smolders en Lynn Claus doen hun naam van poptrio alle eer aan want The Farm is een heerlijk heupwiegend deuntje dat ons wat doet denken aan Jonathan Richman. Simpel, maar tegelijkertijd tamelijk geniaal. Pop zoals pop moet klinken, vertel dat maar eens aan Justin Bieber of godbetert Selena Gomez!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More