Home Singles POLAR BEAR TAXI DRIVERS – One Smile Away

POLAR BEAR TAXI DRIVERS – One Smile Away

by Bart Verlent

Na deelname aan verschillende muziekwedstrijden was het Brugse Polar Bear Taxi Drivers klaar om hun eigen composities los te laten op de wereld. Het vijftal zegt van zichzelf dat ze elektronische rock brengen maar ze zijn ook niet bang van invloeden uit andere genres zoals metal, jazz, funk… Eens roepen, eens huilen, alle emoties gaan ontdekken en daardoor groeien als mens, dat is waarnaar ze op zoek gaan in hun muziek.

© Polar Bear Taxi Drivers

One Smile Away is de debuutsingle van de jonge band. Het is een uptempo break-up song, waarin ontreddering en vastberadenheid elkaar afwisselen tot de moed gevonden wordt om er met een glimlach terug te staan.

Het is een heel overtuigende debuutsingle met een ijzersterk eigen geluid. Je hoort dat er gekozen is om heel breed te gaan, wat leidt tot een krachtig geluid en een nummer met heel veel variatie.

Toen we de groepsnaam hoorden dachten we dat deze kerels zichzelf niet al te serieus namen. Maar na het beluisteren van One Smile Away weten we dat we het fout hadden. Dit is echt een heel straf begin voor de Polar Bear Taxi Drivers.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More