Home Singles PJDS – Love Must Wait (Beuzak Records)

PJDS – Love Must Wait (Beuzak Records)

by Bart Verlent

Vorig maand verscheen het nieuw album Extinct Birds van PJDS waarop Pieter-Jan De Smet samen met Mirko Banovic, Frederik Segers, Teun Verbruggen en Jan Duthoy iets indrukwekkend neerzet waar nu al het etiket “plaat van het jaar” op kleeft. Na If It Wasn’t For Love krijgen we nog een single uit dat prachtige album.

© PJDS

Met Valentijn deelt PJDS het nummer Love Must Wait. De song is een lamentatie over onbeslapen bedden en wachtkamers, over verlangen en de onmogelijkheid ervan. Niet je typische Valentijn-nummer dus. Het nummer klinkt vrij donker en gedreven en bouwt op naar een ingetogen climax met een schitterende bas riff van Mirko in de hoofdrol.

De Portugese-Braziliaanse Patricia Lopes bracht het nummer in beeld. Kris J.Y. Verdonck stond in voor de regie en montage. In de clip zie je Pieter-Jan met zijn muzikanten op het podium met Colette Collerette die tussen de muzikanten danst. De duistere clip past dan ook perfect bij de muziek.

Pieter-Jan De Smet gaat samen met bassist Mirko Banovic op tournee door Vlaanderen Nederland met Saint-Amour. Je kan het duo aan het werk zien op:

16/02 – 30CC, Leuven
17/02 – C-Mine, Genk
25/02 – Bourlaschouwburg, Antwerpen

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More