Home Singles PIXIEDUST – Where Are You

PIXIEDUST – Where Are You

by Bart Verlent

Pixiedust zou een soort van feeënstof zijn, een soort hypnotiserende substantie met magische eigenschappen die iemand in staat stelt om te dromen door middel van muziek. Het is ook een vijfkoppige band uit de Vlaamse Ardennen. Zanger Glen Brackeva nam in 2015 deel aan The Voice, uit die deelname ontstond het idee om samen met gitarist Victor Modde covers te brengen. Sinds 2019 maakt het duo ook eigen composities en laten ze zich bijstaan door Emile Modde, Thomas Capiau en Harry Goeminne.

© Pixiedust

In september mogen we hun debuutep Step Inside verwachten. We kregen er al een straf voorproefje uit te horen met de single Homesick. Where Are You is de tweede smaakmaker. De debuutsingle was een uptempo indietrack, tijdens de nieuwe single gaat het er veel dromeriger aan toe.

We horen een knappe, zweverige intro die het nummer stijlvol opent. Als de drums invallen krijgt de track iets heel herkenbaars. Heel catchy allemaal. We ontdekken zelfs een duidelijk Britpop-kantje.

Ja, de heren kunnen straffe nummers schrijven met een heldere sound die daar perfect bij past. Graag nog meer van deze overweldigend feeënstof!

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More