Home Singles PINGPONGCLUB – You Don’t Mind It

PINGPONGCLUB – You Don’t Mind It

by Bart Verlent

De heren van Pingpongclub mochten deze maand het voorprogramma verzorgen van Mooneye van hun tournee in Duitsland en zijn dus goed bezig. Op de nieuwe ep In The Middle moeten we nog wachten tot het najaar en die belooft een grote stap voorwaarts te zijn, toch als we mogen uitgaan van de eerste teaser Don’t Belong. Dus krijgen we nog een lekker voorsmaakje uit die ep.

© Pingpongclub

Zanger Jonas Desmet heeft zich voor You Don’t Mind It laten inspireren door de gruwelijke oorlogsbeelden, de uitspraken van politieke leiders op het nieuws en een debat over mentale gezondheid. Het resultaat is een vrij donkere track. Maar hij wou er toch een lichtpuntje van hoop inbrengen, daarvoor zorgde Flo Delameileure (Juniper) met haar zachte fluwelen stem.

Dat is zeker een aangename track alleen komt Pingpongclub hier wel heel dicht in de buurt van Balthazar. Gelukkig komt in de outro de bands eigen sound terug bovendrijven. Die wordt heerlijk verrijkt met de stem van Flo. Hopelijk hebben de andere songs een meer eigen sound zoals de eerste single.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More