Home Singles PETER EN DE VOS – Vlinder

PETER EN DE VOS – Vlinder

by Bart Verlent

Al meer dan vijfendertig jaar speelt Peter Boone zijn muziek op talloze podia. Muziek maken is dan ook zijn hobby, passie, troost en beroep. Nadat hij Fran hoorde zingen op haar fiets vroeg Boone via Facebook om samen te zingen en zo is Peter en de Vos ontstaan. Dit jaar brachten ze hun zeer gesmaakte debuutep Alles Gaat Voorbij uit en nu zijn ze al terug met een nieuwe single.

© Peter en de Vos

Vlinder is een poëtisch lied over liefde en loslaten. Peter begeleidt de warme stem van de Vos op gitaar, terwijl zijn dochter Luna het duo voorziet van dromerige klanken uit haar tenorsax. Het is een ingetogen song die uitblinkt door de sombere arrangementen en de mooie stem van Fran.

Tijdens try-outs merkte het duo dat het nummers ook bij twintigers aanslaat, terwijl de andere songs vooral aanslaan bij een +35 jaar publiek. Volgens ons zijn de nummers van Peter en de Vos er voor iedereen. We willen er geen genre en ook geen leeftijd op kleven. Vlinder is dan ook tijdloos en wederom een pakkend pareltje.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More