Home Singles PETER EN DE VOS – Midlife Crisis

PETER EN DE VOS – Midlife Crisis

by Bart Verlent

Peter Boone is een muzikale duizendpoot, hij maakte lange tijd deel uit van A Split Second, schreef muziek voor The Skyblasters, Leen Persijn en zelfs voor de dolfijnenshow van het Boudewijnpark. Tegenwoordig is hij bezig met zijn solo-project Beau One maar samen met zijn jongste dochter Luna en Fran Devos maakt hij ook aanstekelijke Nederlandstalige nummers onder de naam Peter en de Vos. Vorig jaar bracht het trio de ep Alles Gaat Voorbij uit, nu zijn ze terug met een nieuwe track.

Het verhaal achter Midlife Crisis gaat over verlies, falen in relaties en vragen die jezelf stelt wanneer je terug single bent na je 40ste. Het nummer heeft een zorgeloze reggae vibe en klinkt zoals alle andere tracks van Peter en de Vos heel catchy.

Dit trio weet hoe ze aanstekelijke en gevarieerde songs moet schrijven. We kijken nu al uit naar het debuutalbum dat Peter en de Vos volgend jaar uitbrengen.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More