Home Singles PETER EN DE VOS – Ben Jij Het

PETER EN DE VOS – Ben Jij Het

by Bart Verlent

Fran Devos en Peter Boone (ex-A Split Second) schreven vlak voor corona nummers bij elkaar die ze uitbrachten onder de naam Peter En De Vos. Omdat het geluid van het duo nog wat extra kon gebruiken, werd het duo een trio. Luna Boone kleurt de nummers mooi in met haar tenorsaxofoon. Vorig jaar bracht dit trio de knappe ep Alles Gaat Voorbij met lekker in het oor liggende, Nederlandstalige luistermuziek.

© Peter En De Vos

Peter En De Vos is volop bezig nieuwe songs te schrijven, zo kregen we recent nog de singles Rode Wijn En Chocolade, Vlinder en Vanaf. Nu is er nog nieuwe track, tevens de eerste single uit het tweede nog te verschijnen album.

Met Ben Jij Het gaat het trio de reggae-tour op. In het refrein gaan ze verder dan enkel dit genre. De stemmen van Peter en Fran vullen elkaar wederom prachtig aan en we krijgen er nog een lekkere saxsolo van Luna bij als kers op de taart.

Het is bijzonder dat er nog steeds geen grote platenmaatschappij dit trio onder zijn hoede nam. Want telkens weer weten zij de perfecte song neer te zetten die je niet meer los laat. Dat is zeker ook weer het geval met deze Ben Jij Het.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More