Home Singles OORPOOL – Triest (Noordkaap cover)

OORPOOL – Triest (Noordkaap cover)

by Bart Verlent

Chris Vandevorst en Frits Standaert maken donkere, Nederlandstalige electropop met een jaren ’80’s wave randje. Ze doen dat onder de naam Oorpool. Voor hun nieuwe single zijn ze het evenwel toch niet in de donkere jaren ’80 gaan zoeken maar wel in de jaren ’90 bij Noordkaap.

© Oorpool

De nieuwe Oorpool-single is een cover van Triest van Noordkaap, dat terug te vinden was op de Alles Moet Weg soundtrack. Oorpool zou Oorpool niet zijn moesten ze er geen flinke donkere electrostamper van maken. Ze blijven trouw aan het origineel maar hebben de song volledig op synths ingespeeld met duistere synth-sequences. De coole stem van Vandevorst vult deze versie perfect aan.

Het geheel is heel dansbaar en aanstekelijk en al is dit een duistere electrotrack, toch klinkt het nummer tegelijk fris en fruitig en krijgen we na de eerste beluistering geen genoeg van deze Triest. We zouden zelf bijna vergeten dat het origineel van Noordkaap is.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More