Home Singles PENNYPACKER – Ye

PENNYPACKER – Ye

by Hans Verhoeven

Het is het geluid van een insect – behoorlijk behaard – dat over een muur kruipt, maar dan duizendmaal versterkt. En dat beest heeft 96 tears and 96 eyes want ja, er zit wat van The Cramps hun Human Fly in.

© Penneypacker

Hun gitaargeluid is gestoord en zij ook en dat is een compliment. En Ye gaat dus over Kanye West, de eerste zwarte man op de maan. Of weer eens een basketter. Wacht, telefoon.

Ah, het is dus een rapper die domme dingen zegt en doet maar die die dommigheden dus meent omdat hij naar alle waarschijnlijkheid gewoon dom is, zelfs te dom om zijn dollars te tellen. Maar we hebben het hier natuurlijk over ons nationale groepje Pennypacker en zoals je hier al kon lezen zijn die bepaald goed. Beter dan Kanye West maar fans van laatstgenoemde lezen dit niet, ze zouden het niet kunnen. Laat het lezersbrieven regenen!

Maar om dit in de van ons bekende schoonheid af te sluiten: prachtsingle, bonkend gedreun of dreunend gebonk, geweldig gitaarwerk met behaarde poten, opwinding en de verwachting op meer van dat. Hier zijn we fan. Nu jullie nog. Doe even wat moeite. Pennypacker IS de moeite.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More