Home Belgisch PENNYPACKER – Big Boy Drake (Eigen Beheer)

PENNYPACKER – Big Boy Drake (Eigen Beheer)

by Hans Verhoeven

Er zal lente komen, maar nu hebben we The Fall hier bij ons. Want net als bij wijlen Mark E. Smith, lijkt het bij Filip Hendrickx, zanger van het nog lang niet wijlen Pennypacker, zéér tegen zijn goesting. Met lijzige stem, lijzig dankzij de ironie in de teksten, en het hoort dat je die hoort.

©Pennypacker

Gaat dit over Drake, een hiphopper zo rijk dat hij inmiddels zijn geboorteland, Canada, opgekocht heeft? Over diens machismo? Doet er allemaal niks toe.

Doet er eigenlijk wel iets toe? Awel ja. Dit is de tweede single van Pennypacker en die gaat hard en duurt, net als mensenlevens, niet al te lang. Maar in tegenstelling tot nogal wat mensenlevens is Big Boy Drake nu eens echt wel de moeite waard. Laat dit – deze machtige single – binnenkomen, doe wild, spuw sarcasme. Er zullen er altijd zijn die vanonder een steen komen gekropen en zeggen dat ze dit en dat en nog iets anders hadden moeten aanpakken. Maar zij, Pennypacker, doen gewoon hun zin. Blijf dat doen, lads.

Liveshows:

17/03 – Mechelen, Kafee Zapoi
22/03 – Gent, Vol Pension
28/06 – Antwerpen, Cabron

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More