Home Belgisch PANGOLIN PEOPLE – Just Take A Minute (Eigen Beheer)

PANGOLIN PEOPLE – Just Take A Minute (Eigen Beheer)

by Jochen Sansen

Pangolin People is het nieuwe project van Nikki Roger uit Oudenaarde. Nikki Roger, pseudoniem van Nikki Kiekens, is niet nieuw in het Vlaamse muzieklandschap. Hij begon als drummer bij Tien Ton Vuist en werd daar onlangs gepromoveerd tot bassist om de band een bredere sound te geven. Nikki broedt al geruime tijd op een aantal singles die hij nu met Pangolin People wil uitbrengen. Dat hij een muzikale duizendpoot is, konden we al afleiden uit het eerste nummer van zijn zijproject. Voor zijn debuut Can’t Get It Hard deed Nikki alles zelf, van songwriting tot mastering. Bij zijn nieuwe single roept hij de hulp in van zijn muzikale broeder Tijl De Meulemeester en gitarist Egon De Mil.

© Pangolin People

Just Take A Minute is een song die gaat over de drukte in onze samenleving. Deadline na deadline die we moeten behalen en de druk om ‘iets te maken van je leven’. De song start met een leuke drumbeat en een groovy baslijn. Wanneer Nikki begint te zingen moeten we meteen denken aan de Belgische band Balthazar. Die gedachte wordt nog versterkt wanneer Tijl invalt met een zweverige stem. Daar waar Nikki alle muzikale elementen verzorgde in zijn eerste single, roept hij nu de hulp in van Egon De Mil, ondermeer gitarist bij LECTOR., voor de dromerige gitaarpartijen.

Just Take A Minute is een oorwurm die doet verlangen naar meer. Fans van Tame Impala en Balthazar zullen deze single zeker kunnen smaken. Leg al je drukke dagtaken even langs de kant en neem een momentje om van deze song te genieten.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More