Home Singles PALES – Trippy Season

PALES – Trippy Season

by Bart Verlent

Pales is een nog vrij jong postpunkvijftal uit het Franse Strasbourg. Op 18 november verschijnt hun debuutep In Our Hands? waar deze Trippy Season het derde voorproefje uit is.

Op de vorige singles Get Out en Our Bottomless Pit kwam de Franse band heel gedreven uit de hoek met een hoekig, punky randje dat toch wel erg catchy klonk.

© Luc Schaegis

Op Trippy Season is dat hoekig, punky randje wat naar de achtergrond geschoven en klinkt Pales vrij toegankelijk. De eerst vier minuten is het nummer donkere indierock die wat in de buurt komt van Garbage. In de laatste minuut barst de track helemaal open en halen ze alles uit de kast om een overweldigende wall of sound op te bouwen. De perfecte outro is voor deze aanstekelijke song.

Het is duidelijk dat Pales heel wat in zijn mars heeft. Als je zo’n overtuigende eigen sound hebt en een bom van een nummer kan uitbrengen, kunnen we heel wat verwachten van deze kerels en dame.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More