Home Singles PALE BLUE EYES – More (Full Time Hobby/De Konkurrent)

PALE BLUE EYES – More (Full Time Hobby/De Konkurrent)

by Bart Verlent

De basis van Pale Blue Eyes werd gelegd in de Kunsthumaniora waar Lucy Board en Matt Board elkaar leerden kennen. Niet alleen muzikaal vult het koppel elkaar blijkbaar aan want in 2018 huwden ze. Al gauw werden er plannen gemaakt om samen nummers te maken. Ze bouwden een studio en die vulden ze met een lading synthesizers en opnameapparatuur. Bassist Aubrey Simpson vulde het duo perfect aan met zijn jazz-achtergrond. Lucy is gek van Motown en 80’s synthbands en Matt vindt zich volledig in het geluid van Sigur Rós. Samen creëert het trio een uniek eigen geluid.

© Pale Blue Eyes

Vorig jaar verscheen hun debuutalbum Souvenirs en nu is het trio er al terug met nieuwe muziek. In More flirten ze met krautrock en 80’s synthwave en shoegaze. Het maakt van de straffe track heel origineel met een lekker groove.

Als Pale Blue Eyes nog meer van dit soort zalige tracks maakt, dan zullen ze zeker één van de lievelingen worden van de Britse pers en gaan we er nog veel van horen.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More