Home Belgisch OUR COMMON SENSE – Hammer Of The Witches (Eigen Beheer)

OUR COMMON SENSE – Hammer Of The Witches (Eigen Beheer)

by Luminous Dash

We kunnen ons vergissen, maar veel van dit soort bands zijn er niet in het Gentse. Our Common Sense heeft net de vijfde track van hun komende ep gelost in combinatie met een begeleidende video.

We horen inderdaad wat sludge en trage doomy Neurosis, Clutch-achtige invloeden, maar de band heeft een eigen smoelwerk, dus enige referenties hoeven misschien niet, maar soms is dat makkelijker… Een topmix wat betreft de opnames, topstructuur van een song en een stevige portie mix van growling death metal tot raspy cleane zang. Drums zitten er knal op, de rest trekt alles in een coole groove.

© Nancy Cooman

Van de video zelf zijn we niet helemaal wild, omdat bij momenten getoond wordt dat de band waarschijnlijk op een vroeg tijdstip spelen in een festivaltent… En laat ons nu net de “less” vermijden en de impressie van een “more” willen. De beelden van de brandende heks waren dan wel weer héél okey.

Hans Verbeke

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More