Home Singles OPEN OP ZONDAG – Is Dit Alles

OPEN OP ZONDAG – Is Dit Alles

by Ann Cnockaert

We zijn bij Luminous Dash wel te vinden voor een streepje funk en Doe Maar, ja die band is gewoonweg legendarisch!
Open Op Zondag, de band rond Jelle Vinck en Tom Tritsmans brengt een eigentijdse cover van Is dit alles, als eerbetoon aan Henny Vrienten en uit bewondering voor de legendarische, Nederlandse band.

Is dit alles is een bekend nummer van Doe Maar, uitgebracht in 1982. Het stond op hun album Doris Day en andere Stukken. Het nummer gaat over een persoon die zich afvraagt of dit alles is wat het leven te bieden heeft. Het heeft een pakkende melodie en een kenmerkende mix van ska, reggae en popmuziek waar Doe Maar om bekend stond.

Is dit alles groeide uit tot een grote hit in Nederland en wordt tot op vandaag beschouwd als een klassieker in de Nederlandstalige popmuziek.

Open Op Zondag heeft een nieuwe, frisse en funky versie van Is dit alles gemaakt. In vergelijking met het origineel klinkt de cover vrolijker en minder melancholisch. Knappe cover met oog voor detail zelfs in het artwork.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More