Home nieuws ANTON COENE maakt roadmovie met ECHO BEATTY

ANTON COENE maakt roadmovie met ECHO BEATTY

by Bart Verlent

Een paar weken geleden liet Annelies Van Dinter, alias Echo Beatty, haar derde langspeler Vision Glitch op de wereld los. Het is een prachtige, intens mooie plaat geworden die je bij het nekvel neemt en niet meer loslaat. Na de opnames van het album, stapte Van Dinter samen met bevriend fotograaf Anton Coene in een busje volgestouwd met instrumenten en camera’s en ze begonnen te rijden. Ze vroegen zich voor één keer niet af waar ze in godsnaam mee bezig waren.

© Johan Vanparys

Omdat de zon opkomt in het Oosten trok het duo in, die richting, gewoon omdat dat het beste klonk. Ze besloten op reis te gaan op zoek naar hun eigenste essentie; zonder afgelijnd plan en dat tijdens een van de heetste weken van de afgelopen jaren. Het resultaat van deze zoektocht kan je zien in de roadmovie Vision Glitch.

Annelies brengt er de songs uit haar meest recente album in al hun puurheid, soms akoestisch, soms aangevuld met een looper of drumcomputer maar altijd intens. Coene maakte er prachtige, poëtische beelden bij. Beelden van de subliem mooie natuur en van Van Dinter die haar songs brengt in het decor van natuurlijke schoonheid.

Het resultaat is verbluffend mooi. De twee vrienden en artiesten vullen elkaar perfect aan wat leidt tot een roadmovie van bijna een half uur waar iedereen nu van kan genieten.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More