Home Singles NOTHING GOLD CAN STAY – Letting You Go

NOTHING GOLD CAN STAY – Letting You Go

by Bart Verlent

Nothing Gold Can Stay is de titel van de debuutplaat van de Amerikaanse punkrock band A New Found Glory maar is ook de naam van het soloproject van Stijn Debontridder. Stijn is een muzikant en producer uit Aarschot die bij verschillende bands uit het punkrockwereldje gitaar speelde en een aantal artiesten heeft geproducet. Na een moeilijk jaar vond hij dat de tijd rijp was om zelf achter de micro te kruipen.

© Nothing Gold Can Stay

Samen met Lode De Feyter (F.O.D.), Ioan Kaes (Death Before Disco), Johan Quinten (Homer, Funtime Records) en vele anderen nam hij op 14 dagen tijd een album op met 14 liedjes.

We moeten nog even wachten op het volledige album maar krijgen nu al een voorproefje met de single Letting You Go. Het is een typisch punkrock/hardcore nummer die goed in elkaar en met veel overtuiging werd ingezongen door Stijn.

Nothing Gold Can Stay klinkt niet bepaald vernieuwend maar binnen het genre zal dit project zeker met veel enthousiasme omarmd worden.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More