Home Singles NORA JEHOUL – Without You

NORA JEHOUL – Without You

by Ann Cnockaert

Nora Jehoul, de popzangeres die haar muzikale roots heeft in het Limburgse Bree, stelt haal nieuwe single Without You voor.

©Nora Jehoul

Sinds 2016 beweegt Nora Jehoul zich in de muziekwereld, waar haar reis begon met het vertolken van covers en optredens op plaatselijke podia. Het was echter pas in 2021 dat Nora besloot dat de tijd rijp was om haar passie te delen met een breder publiek. Ze greep de kans om deel te nemen aan The Voice Van Vlaanderen. Tijdens de wedstrijd schitterde ze meerdere keren op het podium en wist ze door te dringen tot de battles.

Deze ervaring prikkelde haar nieuwsgierigheid en inspireerde haar om zelf aan de slag te gaan met schrijven. Het resultaat van deze inspanningen werd zichtbaar in 2022 toen ze haar debuutalbum Moon uitbracht.

In haar meest recente single Without You zingt ze over het gedwongen afscheid nemen van een dierbare, en de diepgewortelde pijn en frustratie die onlosmakelijk verbonden zijn met dat verlies. Nora haalt in dit nummer inspiratie uit haar persoonlijke emoties, wat zorgt voor een luisterervaring die oprecht en authentiek aanvoelt.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More