Home Singles NOEMIE WOLFS – Wake Me Up (Universal).

NOEMIE WOLFS – Wake Me Up (Universal).

by Bart Verlent

Noémie Wolfs moet al lang niet meer bewijzen dat er leven is na Hooverphonic. Met haar debuut Hunt You uit 2016 bewees de zangeres dat ze op eigen benen kan staan en nog een topplaat kon afleveren ook. We konden zelf vaststellen dat Wolfs in haar eigen nummers beter tot haar recht kwam dan in de songs van Alex Callier.

(c) : Universal

Op 21 februari verschijnt haar langverwachte tweede album Lonely Boy’s Paradise waar we al de aanstekelijke single On The Run van te horen kregen. Deze Wake Me Up is even catchy als zijn voorganger. Het nummer klinkt vrij vrolijk maar de tekst is eerder donker. Het gaat over een koppel waarvan de vrouw probeert te werken aan de relatie terwijl de man vlucht voor de realiteit. ‘Per ongeluk’ zijn er tijdens de productie wat mediterraanse klanken in het nummer binnengeslopen waardoor het redelijk vrolijk klinkt.

Noémie heeft met deze single weer bevestigd dat ze straffe indiepop kan brengen die onmiddellijk aanslaat. We zijn dan ook benieuwd naar haar tweede album. Op 19 februari verzorgt Wolfs het voorprogramma van Balthazar in het Brusselse Koninklijk Circus en op 7 maart komt ze haar album voorstellen in de AB Club.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More