Home Singles NOBAND – Courage (Eigen Beheer)

NOBAND – Courage (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Veel muzikanten laten zichzelf deze dagen van hun creatiefste kant zien. Blijkbaar werkt zo’n quarantaine wel goed om nieuwe nummers te schrijven. Ook multi-instrumentalist Maarten Dheedene en zanger Diederik Tirez willen met hun alternative rock-, metalproject Noband hun tijd nu goed gebruiken.

(c) Noband

Het duo dook even in de archieven en op een oude demo vonden ze het nummer Courage terug. De song werd voorzien van nieuwe arrangementen en kreeg een remix. Dheedene en Tirez laten zichzelf op Courage van een rustiger kant zien. Want normaal gaat het er bij Noband veel steviger aan toe. Geen scheurende gitaren en een roepende Tirez. Maar wel subtiele gitaren op lagen keyboards en Diederik die het nummer heel rustig heeft ingezongen.

We zijn wel te vinden voor deze gevoelige kant van Noband. Deze song is sfeervol en ook al hangt er een beetje dreiging in het nummer, toch blijft die op de achtergrond. Dheedene en Tirez hebben een knappe song neergezet die misschien wel voor een koerswijziging kan zorgen voor de toekomst.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More