Home Singles NOA LEE – After Years (Polymoon Music)

NOA LEE – After Years (Polymoon Music)

by Bart Verlent

Het was een tijdje stil rond Noa Lee. De talentrijke frontvrouw Nina Kortekaas geeft les aan het KASK en speelde/tourde de afgelopen twee jaar onder andere met Eefje De Visser, Admiral Freebee, An Pierlé, Maru Maru en The Radar Station. Daar komt nog bij dat ze tijdelijk Sarah Pepels vervangt bij Portland en ook met hen op toer gaat. De debuutplaat van Noa Lee zal dan ook pas in het najaar verschijnen, wanneer Nina er zich volledig op kan focussen.

©Noa Lee

Nina schreef After Years tijdens de lockdown. Eer periode waarin ze heel veel alleen was. Die afzondering zorgde voor meer rust en zelfvertrouwen. Sindsdien staat ze sterker in haar schoenen.

Het nummer gaat over jezelf volledig durven tonen aan een ander. Iemand eindelijk in de ogen durven kijken en alles van jezelf geven. Eindelijk het zelfvertrouwen voelen en weten dat het vertrouwen wederzijds is, al kan/mag het misschien niet zo zijn.

After Years is een krachtige indiepoptrack met de gedreven ritmes van Robbe Broeckx, de schurende gitaar van Sebastian Leye, de gedreven bas klanken van Boris Van Overschee, en Kortekaas die het nummer mooi aanvult met warme soundscapes en haar knappe, flexibele stem.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More