Home Singles NO PRISONERS – Mouth To Mouth

NO PRISONERS – Mouth To Mouth

by Nel Mertens

Vorig jaar blikte No Prisoners, de vrij nieuwe band van Pieter-Paul Devos (zang, gitaar – Raketkanon, Kapitan Korsakov), Leander van het Groenewoud (bas, zang) en Pieter De Wilde (drums) en meteen ook Willy-belofte voor 2024, zijn debuutep Watch Your Eyes in. Daarop hoorden we Mouth To Mouth, een nummer dat gevoelige snaren raakte en dat nu in the picture wordt gezet met een videoclip.
Maar eigenlijk… is het gewoon een oproep om veel meer passioneel te kussen!

Zelf geven de heren aan dat hun muziek ideaal is om op te vrijen. En ja, zo klinkt het alvast, met gevoelige snaren, relaxed voortkabbelend, met zacht deinende gitaar, een lekker drumritme, de warmte van de bas en emotievolle zang.

Voor de videoclip, vroeg No Prisoners de hulp van hun luisteraars: “Voor de video voor Mouth To Mouth hebben we mensen gevraagd of ze ons filmpjes wilden sturen van zichzelf terwijl ze passioneel aan het kussen waren. Sommige zijn online doorgestuurd door de mensen zelf, andere zijn door ons gefilmd na optredens of op café. Verticaal en grotendeels met flash gefilmd omdat dat het best paste bij de zwoele beelden die intiem maar ook exhibitionistisch zijn. Dank aan de vele mooie mensen wiens liefde en sensualiteit we mogen delen met de wereld terwijl onze song Mouth to Mouth als soundtrack mag dienen. Jullie zijn prachtig. French kisses.”

Dat leverde dus heel wat beelden op van het betere zoenwerk, van jong en oud en (leeftijdsongebonden!) de ene al wat passioneler dan de andere. De band bewijst bij deze niet alleen dat er nog heel veel intermenselijke passie is, maar vooral ook dat ze passionele artiesten zijn. Een knappe track, met een knap uitgewerkt idee voor een passende clip.

Op 15 mei speelt No Prisoners een benefietoptreden in De Charlatan in Gent. Na een inbraak bij Pieter-Paul Devos gingen dieven aan de haal met een grote som geld uit de spaarpot van de band. Er wordt dus hard gespeeld, die avond om dat potje opnieuw te vullen!

Mouth To Mouth kan je digitaal beluisteren.

Live kan je No Pisoners aan het werk zien, op:

26/04 – Oude Buks, JH De Flodder, Langemark
15/05 – No Prisoners benefiet, Charlatan, Gent
24/05 – Sniester Festival, Den Haag (NL)
28/06 – Grensrock, Menen
11/08 – Melkrock, Tielt

Meer data volgen!

Facebook / Instagram / YouTube (met leeftijdsbeperking)

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More