Home Belgisch Nieuw werk van Ivolve

Nieuw werk van Ivolve

by Nel Mertens

Hij begon te drummen op zijn 14de en speelde in noise-, hardcore- en stoner-bands. Sinds 2002 ontdekte hij een passie voor tekst en rappen, en begon hij thuis zijn eigen nummers te producen. Ondertussen heeft hij 14 albums op zak!

Het mooiste woord dat Ivolve’s werk beschrijft, moet wel pandemonium-hop zijn.  Wilde verstoringen en luidruchtige verwarring…  In de experimentele nummers vind je vaak zowel dance-, trip-hop- , rap- als noise- en dark elektro-elementen terug.

Vorige maand kregen we zijn 9de solorelease Vulture, een  album waarin hij reflecteert over het huidige wereldklimaat. De opvolger Verloren Woorden verscheen net. Dit album is eigenlijk een geoptimaliseerde remaster van zijn allereerste solo-demo Begraven Tijdperk (2006-2007), waarin je de puurheid van de artiest, die rapvaardigheden begint op te bouwen, terug hoort.

En voor wie niet genoeg krijgt van Ivolve: op 8 mei verschijnt Randomize The Insanity, want in deze moderne samenleving, in deze gekke wereld, moeten we in staat zijn om de waanzin willekeurig doelloos te maken.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More